MOBILT

https://www.wsiwebanalys.se/tjanster/mobilt/

Mobil marknadsföring

Mobila marknadsföringsåtgärder håller ditt varumärke ständigt synligt för kunderna

Den snabbt ökade populariteten kring smarta telefoner och surfplattor har öppnat nya, otroliga möjligheter att komma i kontakt med dina kunder när och var som helst. En väl genomtänkt mobil marknadsföringsstrategi har blivit mer eller mindre nödvändigt då mobila enheter används av kunder över hela världen.

När dina kunder är i rörelse har ditt varumärke möjligheten att finnas där med dem, så att du har full koll på deras beteende och köpvanor online. Dagens teknologiska framsteg gör det lättare än någonsin att veta var och när dina kampanjer kan bli mest framgångsrika. Det är den typ av förståelse av din kundbas som helt enkelt inte kan ignoreras.    

En anpassad mobil marknadsföringsstrategi med bra funktioner

En anpassad mobil marknadsföringsstrategi hjälper ditt team att inse att mobilen är mer än bara en kanal. Den är ett verktyg som assisterar i en tvåvägsinteraktion mellan företag och kunder. En anpassad strategi kan hjälpa dig att öka den här kraften med funktioner som:

  • Komplett bedömning och uppgradering av dina egenskaper online vad gäller mobil sökmotoroptimering  
  • Övergripande översikt av nuvarande annonser för att garantera utökat mobilt innehåll och kompatibilitet 
  • Kostnadseffektiv platsbaserad spårningsteknologi som ökar annonsrelevansen och ger bättre kundservice
  • Mobil trafikanalys för identifiering av användardemografi, vanligt använda enheter och surfbeteende
  • Planering, utförande och hantering av målinriktade SMS- och MMS-kampanjerEffektiv mobil betalningsteknik för att interagera med kunder via t.ex  Apples passbook och Google Wallet

Anpassa din mobila sida

Häng med i utvecklingen med mobila marknadsföringslösningar

Mobil marknadsföring är en kritisk lösning för att ge dina produkter och tjänster en ständig närvaro i dina kunders liv. Inom några sekunder kan du ansluta och interagera som om de stod i din butik eller ditt kontor. Våra mobila marknadsföringslösningar kan hjälpa dig att:

Målinrikta och vara personlig:
Anpassa varumärkesmeddelanden för diversifierad public och specifika individer. Öppna upp kommunikationskanalerna för att interagera och bygga den typ av relationer som skapar återkommande kunder och attraherar nya.

Expandera hela din digitala strategi:
Integrera enkelt dina mobila marknadsföringsinitivativ med resten av dina digitala kampanjer, som dina kommunikationsstrategier eller sociala mediainitiativ.

Bli smidigt viral:
Genom att etablera en stark närvaro på dina kunders små skärmar kvalificerar du enkelt innehållet som lätt att dela. Bara genom att göra ditt innehåll mobilanpassat kommer publiken mer sannolikt sprida ordet.

Spåra händelserna:
Analyser är ögonblickliga och gör det möjligt för dig att bättre analysera användarbeteende och ultimat göra dig medveten om vilka element i dina kampanjer som fungerar och vilka som behöver förbättras.


Utveckla nya mobila marknadsföringsstrategier och börja interagera med rätt målpublik precis i rätt tid.  

Var synlig där dina kunder är!

Nuförtiden kan du göra allt möjligt via mobilen och dina kunder är ständigt i farten och använder sig av sin smarta telefon för att googla, söka efter produkter och tjänster, titta på videoklipp m.m. Vi vill inte missa nåt och många checkar av sin epost, sociala kanaler, sin kalender m.m. Mobilen är alltid med, på jobbet, hemma och på resan.

Strategi för mobil marknadsföring    En kund kanske tittar på din hemsida via en dator på jobbet, läser mejl via en läsplatta eller mobil på resan, samt checkar sitt twitter- eller linkedin-konto på mobilen. Det har blivit viktigare och viktigare för företag att ha en närvaro på alla dessa kanaler.

För mer information om hur du utvecklar mobila marknadsföringsstrategier, skräddarsydda för ditt företags behov, kontakta vårt team nu.


Ta en titt på vår korta video om mobil marknadsföring.

5 key mobile trends to watch and master 

The mobile web continues to grow at a rapid pace. Smart phones are becoming smarter and internet connectivity is improving, resulting in the immense growth of the mobile web. But what does it mean for your business? Take advantage of mobile marketing and get ahead of your competitors!


Läs mer i blogginlägget och se vår infograf:

The Best Mobile Site Design Practices Checklist

Click to Call WSI Mobile Marketing

Kontakta vårt team för rådgivning.

Mobile App Analytics
MadeleneWadeliusDigKortURLs

Stay Connected

© Copyright © 2014 WSI. All rights reserved.